الجمعة، 12 أبريل، 2013

تشيز كيك فراولة


صورة : وصفة تشيز كيك فراولة

المقادير:


باكو بسكويت فانيليا
فراولة + لبن + فانيليا
كريم شانتيه بودر
سكر بودره
جيلاتينه شرائح او بودره

الطريقة ومعلومات:


نذوب الكريم شانتيه في لبن مثلج حتي يتماسك وندخله الثلاجه اولا
ونضرب الفراولة مع اللبن بس يكون غليظ وليس عصير فراولة باللبن
ونسيح الجيلاتينه ونتركها تبرد تماما ونضيفهاعلي الفراولة باللبن الغليظ ونتركه لحظات
وندق البسكويت حتي يصير ناعم ونخلطه بالزبده ونفرده في قالب التشيز كيك وندخله الفرن خمس دقائق حتي يتماسك جيدا
وندخله الثلاجه فتره
وبعدين نصب الخليط داخل الفورمه بتاعه التشيز كيك ونسويه جيدا وندخله الثلاجه او الفريز فتره وبعدين نخرجه ونقطعه بالطريقه التي نفضلها ونجمله بوردات الكريم شانتيه
ويقدم
وبالهنا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...