الاثنين، 22 يوليو 2013

قطايف بالشيكولاته

قطايف بالشيكولاته


 قطايف بالشيكولاته طبعا هانحتاج مقدار عجينة قطايف
وهانعمل مقدار من كريمة الباتسيرر بالشيكولاته او كاستر عادي بالشيكولاته يمشي برضه
هاتلاقوا الكريمه بتاعتي لونها غامق اوي ده لانى باستعمل كاكاو خام مش كاكاو عادي
باجيبه من عند بتوع لوازم الحلوانيه
ينفع نعلها على شكل قرطاس برضه زي القطايف بالكريمه
انما انا لقيت انسب شكل له الى هو القطايف المربعه الى بيكون شكلها كده لقيت شكلها اوضع فى الصوره دي عن صورة الشيكولاته
طبعا هانقفلها وبعدين نقليها وبعدين نطلعها نصفي زيتها ونسقطها فى الشربات بس مش هانسيبه كتير يادوب كده تنزل وتطلع
لان احنا هانحط عليها شيكولاته فمش عايزنهاتبقى مسكره اوي
بعد كده هانحط الكريم باتسيير او الكاستر فى قرطاس الكريمه ونعمل داخل كل واحده ورده زي الى فى الصوره ده

وبعد كده يكون عندنا صوص شيكولاته جاهز نحد على وش كل واحده معلقه صوص شيكولاته زي الكام واحده الي فى النص دول كده
ممكن نستغنى عن صوص الشيكولاته برضه عادي وممكن نرش مكسرات مثلا
انما الحقيقه صوص الشيكولاته بيبقى جامد جدا
وبعدين نسيبها بقى فى التلاجه وناكل بقى بالف هنا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...